Werkgroep Pasgeld presenteert: Landschapspark Pasgeld

vrijdagavond 2 juli vanaf 20 uur in het Buurthuis van de Drassige Driehoek: Landschapspark Pasgeld

Samen met deskundigen van o.a. Natuurlijk Delfland, Natuur- en Milieufederatie Zuid-holland en een onafhankelijke architect heeft de Werkgroep Pasgeld een plan ontwikkeld voor “Landschapspark Pasgeld”. Dit plan gaat uit van een integrale ontwikkeling van Pasgeld, waarbij groen, blauw, historie én recreatie worden versterkt. Een plan dat tegemoetkomt aan de noodzaak van aaneengesloten groen.
Ook in het Landschapspark Pasgeld is ruimte voor extra huizen (niet in Pasgeld Oost!), maar dan wel daadwerkelijk in dit bijzondere landschap geïntegreerd. Het is een realistisch plan, dat Rijswijk ook in de toekomst onderscheidend en aantrekkelijk maakt. Zeker is het óók een plan dat financieel kan worden gerealiseerd. Kortom, een plan waar Rijswijk trots op kan zijn.
Aanstaande vrijdag wil de Werkgroep Pasgeld jullie er graag meer over vertellen, en graag met jullie van gedachten wisselen hoe Landschapspark Pasgeld verder en in meer detail vorm kan worden geven. Er is nog veel mogelijk en jullie bijdrage is belangrijk.
Tot vrijdagavond 2 juli, vanaf 20 uur in het Buurthuis de Drassige Driehoek.
Met vriendelijke groet,

De Werkgroep Pasgeld.

Terug naar nieuwsoverzicht