Zaal huren

COVID-19- beperkingen: Er zijn momenteel geen Covid- beperkingen van kracht.

 

Het is mogelijk de zaal te huren voor een feest of voor een vergadering of bijeenkomst, tot ongeveer 90 personen. In alle gevallen geldt dat wij bij de zaal ook barpersoneel leveren. Consumpties neemt u bij ons af. Sommige dingen kunt u onder voorwaarden zelf inbrengen (zoals een maaltijd, of taart/gebak), we kunnen ook afspreken dat wij dat voor u verzorgen. Ook voor andersoortig gebruik (geven van een cursus of workshop, houden van een informatieavond) is de zaal in principe beschikbaar.

Voor kinderfeestjes is ons aanbod niet geschikt: hiervoor kunt u het best kiezen voor -bijvoorbeeld- een speeltuinvereniging.

Qua meubilair, keuken en technische voorzieningen zijn we goed uitgerust, al vindt u bij ons niet de exclusieve luxe van de professionele horeca. Onder 'Eten & drinken' vertellen we daar meer over.

De Drassige Driehoek wil graag in alle opzichten neutraal en voor ieder gelijk zijn. Dat betekent dat we terughoudend zijn in het beschikbaar stellen van het buurthuis voor niet-besloten samenkomsten van godsdienstige of politieke aard.

Bent u geïnteresseerd in het huren van de zaal voor een feest of bijeenkomst? Stuur een email naar 'huren@dedrassigedriehoek.nl', en vermeld uw naam en telefoonnummer, en eventueel de tijden waarop we u mogen bellen. We nemen dan snel contact op.