Zaal huren

Zolang de coronamaatregelen van kracht zijn is de zaal wel te huur, maar slechts voor het toestane aantal gasten (per 30 september 2020: 30 personen). Omdat het aantal gasten beperkt wordt door de 1,5m afstand is het al snel maatwerk. Het geven van een feest(je) is nu niet mogelijk. Wel mogelijk zijn vergaderingen, workshops of andere activiteiten waarbij mensen weinig van hun plaats komen.

 In alle gevallen moeten we precies kijken hoe uw bijeenkomst eruitziet, en als het veilig kan, dan werken we er graag aan mee. We bespreken hoe u de hygiene- en afstandsmaatregelen handhaaft en we leggen dat vast in een protocol. We volgen nauwgezet de instructies van de overheid aangaande maatregelen om besmetting te voorkomen.

Als de coronamaatregelen niet (meer) van kracht zijn geldt het volgende:

Het is mogelijk de zaal te huren voor een feest of voor een vergadering of bijeenkomst, tot ongeveer 90 personen. In alle gevallen geldt dat wij bij de zaal ook barpersoneel leveren. Consumpties neemt u bij ons af. Sommige dingen kunt u onder voorwaarden zelf inbrengen (zoals een maaltijd, of taart/gebak), we kunnen ook afspreken dat wij dat voor u verzorgen. Ook voor andersoortig gebruik (geven van een cursus of workshop, houden van een informatieavond) is de zaal in principe beschikbaar.

Qua meubilair, keuken en technische voorzieningen zijn we goed uitgerust, al vindt u bij ons niet de exclusieve luxe van de professionele horeca. Onder 'Eten & drinken' vertellen we daar meer over.

De Drassige Driehoek wil graag in alle opzichten neutraal en voor ieder gelijk zijn. Dat betekent dat we terughoudend zijn in het beschikbaar stellen van het buurthuis voor niet-besloten samenkomsten van godsdienstige of politieke aard.

Bent u geïnteresseerd in het huren van de zaal voor een feest of bijeenkomst? Stuur een email naar huren@dedrassigedriehoek.nl, en vermeld uw naam en telefoonnummer, en eventueel de tijden waarop we u mogen bellen. We nemen dan snel contact op.